Så har det vänt

Ett halvår kvar till juhelgen och det känns som en evighet. Men snart är vi där! Idag börjar mitt sommarlov på riktigt. Förra veckan jobbade jag ju måndag och så lite på tisdagen och torsdagen så idag är första hela lediga veckan! Det bästa är att jag inte har något inplanerat -jag kan i princip göra precis vad jag vill! Det är nog det bästa! Men oj vad trött jag har varit efter terminens slut! Inte anade jag att jag behövde sova så mycket!!! Det har nog varit tuffare än jag trott!
Idag har jag gjort del 1 av flädersaft. Aldrig tidigare har jag gjort den saften i juni. Jag minns att jag daterat flaskor runt den 14 juli! Är allt 2-3 veckor tidigare i år? Kanske det innebär att det blir snö redan runt 1:a december -man kan alltid hoppas!
image13


sommar, sommar -det är sol i folketspark

ja så sjöng man när jag liten. Vad sjunger man nu? Mina barn lyssnar just nu mest på hårdrock vilket inte är så somringt enligt mig. Skönt med ledig och bara lite sommarjobb på UM.  Jag  hörde på radio hit idag (Mix Megapol) att en blogg är tänkt som en dagbok och alltså ska man skriva ofta -typ varje dag. Jag får skärpa mig!