blogg, blogg

Visst ska man blogga? men sjutton jag trodde inte att man var tvungen att skriva varje dag? och vad skriver folk? All möjligt -men det vill inte jag. Jag har nu lagt på den nya julgransmattan som jag vävt utav endast röda trasor (olika kulörer) med gröna slarvor runt om. Fransen har jag knutit i nätmönster. Enligt mig är den mycket fin. Jag ska be Olle hjälpa mig med att ta ett kort av den så kan jag lägga in. Han hjälpte mig med lite andra kort förra helgen. Bl a på amarylisen som då blommade så fint. Nu är ena stängeln så gott som vissen men det kommer en till! Nu har jag läsrt mig att man måste döpa bilderna på ett smart sätt så man hittar!! Jag/vi hittade inte. Men bild kommer en annan gång!image16 Det får bli en lika

......ljum vinter.........

Vart är vintern undrade jag sist jag var här? Den har varit och den har gått. Nu är det ljummet, mörkt vinterväder med 7-8 grader varmt -är det nya vädret?
Näe ner till under noll och lite snö gärna så mycket att det går att åka skidor -det är livet! Nu rä det bara att kolla in allt pynt folk har fått upp i sina fönster när jag är ute på kvällspromenad!