Fel, fel!

Nytt försök med länken till sidan där man kan hitta gamla skol- och klasskamrate. Klicka här.

OJ OJ!

Hallå!
Alla ni som kollade förra inlägget och undrade om jag var färgblind!? Näe, men just då hade jag inte hittat någon bild på gulsippor. -De blommar ännu trots att de bytt jord -som tre små solar bland de knoppande gullvivorna.
I förra veckan satt jag och kollade på en sida på nätet som chefen tipsat oss om -den handlar om elevvård och där hittar jag en
länk till en sidan där man kan hitta gamla klasskamrater -jag hittade några och la in min länk till denna blogg.
Sen var det så smart (ha, ha!!) att skicka e-post till gamla klass- och skolkamrater kunde man så klart inte göra om man inte betalade någon slags medlemsskap, men då slog snåltarmen till.......! Jag tänkte dock att kanske om någon kollar vidare på min blogg så ska jag ändå klart och tydligt skriva min e-postadress -den är:
gunlinnea@hotmail.com

So long (som man sa när jag var liten unge på 60- och 70-talet)

Vitsippor och gulsippor

Ja så har äntligen vitsipporna kommit -de som jag längtat så efter! Igår fick jag några gulsippor av en snäll kollega om jag planterat i trädgården (de var inte uppgrävda i naturen utan kom från hennes egna odling -alltså inget miljöbrott!!). Har sett att gullvivorna är på "G" men att det är en bit kvar. Skönt i varje fall att det är lite svalare nu så att alla påskliljor hinner stå i blom innan de vissnar. Bästa temp ute är mellan +15 til +20. Eller tycker du att det ska vara +30 så man håller på att förgå?
181772-5

Läge för nytt inlägg

Det är väl läge för ett nytt inlägg -det var ett tag sedan jag skrev något som jag publicerade. Alltså har jag skrivit sånt som kan vara känsligt att publicera men jag har kommit på att det kan vara bra att kunna skriva av sig. Det kanske var så som bloggen kom till -människors behov att skriva av sig? Men så ibland har man inte tid och lust att skriva -nu helt plötsligt så sitter minsta ungen och gapar som en fågelunge och väntar på att jag i nutiden ska värma lite mat i micron. Ja innan ja kunde sätta mig vid datorn var jag tvungen att ta bort en tallrik från eftermiddagens "mellis" -inte har jag någon DNA-teknik så jag vet inte vem som ätit ur den men den yngsta ungen tar just på sig skulden!
image8